Een trainingslocatie vinden kan soms heel wat tijd kosten. Gelukkig kan het ook heel eenvoudig en snel! In west-Nederland zijn een aantal toplocaties om een training te geven of om een training bij te houden. Een geweldige locatie hiervoor is trainingslocatie Amsterdam. Deze locatie is erg centraal gelegen en is gemakkelijk bereikbaar.

De mooiste locaties van trainingslocatie Amsterdam

In de cirkel van trainingslocatie Amsterdam ligt ook Duin & Kruidberg. Deze locatie ligt ook centraal, net nabij Haarlem en Amsterdam. Dit prachtige landgoed in trainingslocatie Amsterdam heeft een authentieke uitstraling. Ook heeft dit landgoed de beschikking over vele (moderne) faciliteiten. Landgoed Duin & Kruidberg beschikt over 15 zalen die gebruikt kunnen worden voor trainingen.

Een andere locatie binnen trainingslocatie Amsterdam is het NH Collection Barbizon Palace. Deze locatie heeft een prachtig 17e eeuws gebouw en is recent gerenoveerd. NH Collection Barbizon Palace ligt midden in Amsterdam, tegenover het centraal station. Deze trainingslocatie is dus ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. Ook is er bij deze trainingslocatie in Amsterdam een restaurant waar je terecht kan voor een ontbijt, lunch of diner.

Een derde locatie binnen trainingslocatie Amsterdam is het Postillion Hotel Amsterdam. Deze locatie beschikt over 17 unieke zalen die geschikt zijn voor verschillende capaciteiten. De grootste zaal van 1000 vierkante meter biedt bijvoorbeeld al een capaciteit van 120 personen. In de toekomst zal deze locatie zich nog verder uitbreiden waardoor er nog meer ruimte ontstaat voor trainingen. Ook bij deze locatie kan je genieten van een hapje en een drankje in het restaurant.

Voordelen van Trainingslocatie Amsterdam

Trainingslocatie Amsterdam brengt veel voordelen met zich mee! Niet heeft het alleen maar geweldige locaties, maar er zijn ook wat praktische voordelen. Zo zijn de trainingslocaties in Amsterdam goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Natuurlijk is trainingslocatie Amsterdam ook erg goed geschikt als je internationale gasten ontvangt. De locatie is dan dichtbij het vliegveld waardoor internationale gasten niet ver hoeven te reizen vanaf het vliegveld.

Trainingslocaties zijn daarnaast ook eenvoudig 24/7 te reserveren. Op deze manier kan je altijd wanneer je wilt een ruimte reserveren. Wanneer je eenmaal een reservering hebt gemaakt, zal je zien dat wanneer je op locatie bent, de locatie van alle gemakken is voorzien. Zo zal er gratis koffie en gratis wifi zijn. Op de locaties heb je altijd de beschikking tot vakkundige medewerkers. Zij zijn altijd bereid om te helpen met eventuele vragen.

Wanneer je een hele dag verblijft bij trainingslocatie Amsterdam, kan je ook genieten van de uitstekende catering. Dit kan zowel na als tijdens de training.