Wat is Google Adwords?

Google Adwords is een conversiegericht advertentieprogramma ontwikkeld door Google die het doel heeft het bereiken van (potentiële) bezoekers die online opzoek zijn naar producten of diensten. Vormen van Google Adwords zijn Display advertisting, remarketing en Google shopping. De prestaties van de advertenties zijn volledig meetbaar, ongeacht welk onlinekanaal of welk apparaat. Google Zoekmachine adverteren is ook een vorm van zoekmachine adverteren. Tekstadvertenties en productvermelding advertenties vallen hieronder.

Om te beginnen is Google Adwords een effectieve manier om te adverteren want als uw onderneming goed vindbaar wordt via een zoekmachine dan levert dat veel waarde op. Waarde is in dit geval traffic en conversie. SEA (Search engine advertising) wordt gebruikt om hoger te komen in zoekmachines. Onder Google Adwords vallen dus de verschillende methoden om te adverteren op het internet.

google adwords uitbesteden

Waarom bij Blauwe monsters uitbesteden?

Uw bedrijf wordt makkelijker gevonden wanneer potentiële bezoekers verschillende trefwoorden in de zoekmachine invoert. Het adverteren via internet is stukken efficiënter dan via een tijdschrift want er wordt geadverteerd op relevante zoektermen en dit is bij een krant of tijdschrift niet het geval. Bij Blauwe monsters werken veelal experts op het gebied van Google Adwords. Met de conversiegarantie die Blauwe Monsters geeft kunt u uw adwords campagne uitbesteden.  Het werk nemen wij voor u in handen, waardoor dit u veel tijd en moeite kost. Het werk wordt zo efficiënt mogelijk gedaan omdat de experts precies weten wat ze doen.

Daarnaast is Blauwe monsters partner met Google. Dit geeft aan dat Blauwe monsters een erkend bedrijf is op het gebied van Google Adwords. Wij willen namelijk dat u zich vertrouwd voelt bij Blauwe monsters.

Verder beheert Blauwe monsters veel campagnes en hierdoor beschikken wij over veel data. Er wordt met veel verschillende bedrijven samengewerkt en er worden veel verschillende campagnes gevoerd waardoor wij steeds meer ervaring opbouwen. Daarnaast wordt de verschillende data over Adwords goed gebruikt door de experts om zo een optimaal resultaat te behalen. De juiste mensen komen op de advertentie terecht. Het is hier cruciaal dat de doelgroep duidelijk is, daarmee wordt de advertentie op de juiste plaats, in het juiste gebied, aan de juiste persoon op het juiste tijdstip geplaatst (targeting).

Als laatste weten wij hoe we een perfecte kwaliteitsscore van een pagina kunnen neerzetten. Dit betekent dat de kwaliteit van uw advertenties, zoekwoorden en bestemmingspagina’s hoog is. De kwaliteitsscore wordt ook beïnvloed door de relevantie van advertenties en bestemmingspagina’s. Ook dit zorgt voor een goede plek wanneer er op relevante zoektermen gezocht wordt en dit zijn de kwaliteiten van Blauwe monsters.