Een groot deel van de smartphone gebruikers maakt gebruik van het besturingssysteem Android. Sinds een aantal jaar biedt Google een Android TV box aan, wat meerdere voordelen op levert. In dit artikel vertellen we meer over de voor- en nadelen van een Android TV box. Snel verder lezen dus!

Bekijk films, series en sportwedstrijden

Met een Android TV mediabox heb je altijd toegang tot de nieuwste films, series en sportwedstrijden. Deze kun je vanaf je smartphone of vanaf de televisie bekijken. Het voordeel is dat je niets hoeft te downloaden, maar alles live streamt. Wie onbeperkt films, series en sportwedstrijden wilt kijken, betaalt hiervoor een maandelijks bedrag.

Een ander voordeel van de Android Media box is dat je alles wat je op scherm bekijkt, ook op het scherm van de televisie kunt bekijken. Dit maakt het mogelijk om een belangrijke presentatie voor je collega’s vanaf je televisie uit te zenden. Daarnaast kun je vakantiefoto’s aan je vrienden en familie laten zien vanaf de televisie in de woonkamer. Dat werkt allemaal heerlijk dus!

De TV mediabox sluit je eenvoudig op je televisie aan. Je smartphone kan via de Wi-Fi met de mediabox verbinden. Dit stelt je in de gelegenheid om jouw smartphone als afstandsbediening te gebruiken. Lekker in de bank blijven hangen dus! De meeste smartphone gebruikers zitten niet te wachten op nog een gadget, maar wanneer je een deze TV mediabox een aantal dagen gebruikt kom je erachter hoeveel toegevoegde waarde dit kleine apparaatje kan bieden.

Met de Android TV mediabox kun je foto’s en films vanaf je televisie bekijken. Dit kan ideaal zijn wanneer je een presentatie aan je collega’s moet geven of wanneer je de vakantiefoto’s aan je familie wilt laten zien. Wil je graag meer informatie ontvangen over de TV mediabox? Neem dan eens een kijkje op Android TV box mediaplayer. Op deze website vind je meer informatie over de mediabox, hoe het precies werkt en wat je allemaal nodig hebt om met de TV mediabox van start te kunnen gaan.

De kosten voor een Android TV box

De Android TV Mediabox kost iets meer dan 100 euro. Wanneer je films, series en sportwedstrijden wilt kijken betaal je een maandelijks bedrag. Updates van applicaties zitten bij de prijs inbegrepen. De meeste mensen die eerder een TV mediabox hebben aangeschaft waren het er over eens dat je waar voor je geld krijgt.